ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΘΕΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ

Νίκος Κραουνάκης: «Επιτυχημένες ημερίδες ενόψει Πανελλήνιου πρωταθλήματος»

  15.05.2016 22:16       1781

Ημερίδες κολύμβησης διεξήχθησαν τόσο στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης στην Αθήνα, όσο και σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Καβάλα, με στόχο την εξασφάλιση των ορίων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Επιτυχημένες, παρά το γεγονός ότι δεν έγινε κάποιο ρεκόρ χαρακτηρίζονται οι ημερίδες. Στην Αθήνα και στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, μετείχαν περί τους 400 αθλητές και αθλήτριες. Τη διοργάνωση παρακολούθησε ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Νίκος Κραουνάκης, τονίζοντας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Έγινε μια επιτυχημένη ημερίδα ορίων στην Ηλιούπολη, με μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Οι αθλητές μας βρίσκονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με μεγάλο στόχο φυσικά την επίτευξη ορίων συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, μέσα και από αυτή τη διοργάνωση για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο κ. Κραουνάκης αναφέρθηκε και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου, που ξεκινά αύριο (σ.σ. Δευτέρα), ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή: «Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου συμμετέχουν αξιόλογοι αθλητές, που έχουν μεγάλες πιθανότητες διάκρισης, με πρώτο στόχο την είσοδο σε τελικούς και από κει και πέρα, το καλύτερο δυνατό. Υπάρχουν παιδιά με μεγαλύτερη και άλλα με μικρότερη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις, το κάθε ένα από αυτά όμως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά, τους προπονητές τους και όλους όσους απαρτίζουν την ελληνική αποστολή καλή επιτυχία και ευελπιστώ ότι θα πανηγυρίσουμε αξιόλογες επιδόσεις και μεγάλες επιτυχίες από τους αθλητές και τις αθλήτριές μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ