ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / 18α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ

Νίκος Κραουνάκης: "Πολύ καλές επιδόσεις για την εποχή"

  06.05.2019 14:11       1005

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 18οι Βενιζέλειοι Αγώνες Κολύμβησης στην περιοχή των Χανίων Κρήτης το Σαββατοκύριακο (4-5/5), με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες από 30 σωματεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματοποιώντας 22.15 χρόνο στα 50μ ελεύθερο, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία της Άννας Ντουντουνάκη, του Αλέξανδρου Κάχρη και του Απόστολου Παπαστάμου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες θερινές Ημερίδες Ορίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Τρίπολη. Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο έλαβαν μερος 300 αθλητές και αθλήτριες, ενώ στο Ποσειδώνιο 85 αθλητές από 23 σωματεία, με ορισμένες καλέ επιδόσεις, χωρίς όμως να επιτευχθεί κάποιο όριο ή ρεκόρ.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κραουνάκης, ανέφερε: "Το διήμερο κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα. Οργανωτικά, ο ΝΟ Χανίων έκανε εξαιρετική δουλειά και κανένας δεν είχε παράπονο. Σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις και αξιόλογοι χρόνοι για την εποχή, καθώς οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Πλέον, προετοιμαζόμαστε για τους Βαλκανικούς αγώνες στην Καβάλα, που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 11-12 Μαΐου".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Ημερίδων σε Ιλίσιο ΕΔΩ, σε Ποσειδώνιο ΕΔΩ, σε Βόλο ΕΔΩ και σε Τρίπολη ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα των Βενιζέλειων αγώνων ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.