ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο θετικός απολογισμός με δηλώσεις από Αλεξία Μαρίνη, Ελευθερία Σαραντίδου, Άρη Τασιό

  21.11.2022 19:54       1034

Γενική ήταν η παραδοχή για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του Χειμερινού Κυπέλλου κολύμβησης ππυ έγινε το περασμένο τριήμερο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο "Παύλος Μπακογιάννης" του Καρπενησίου με τη συνδιοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του Δήμου Καρπενησίου. Τον απολογισμό, που είναι απολύτως θετικός, έκαναν με δλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, η Γ' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Αλεξία Μαρίνη και η Ταμίας Ελευθερία Σαραντίδου. Αναλυτικά τα όσα μας είπαν:

Άρης Τασιός: «'Ενα όμορφο κολυμβητικό τριήμερο ζήσαμε εδώ στο Καρπενήσι. Ο απολογισμός είναι απολύτως θετικός και από οργανωτικής πλευράς, αλλά και αγωνιστικά, καθώς πληροφορήθηκα ότι έγιναν δέκα πανελλήνια ρεκόρ. Είναι μια γρήγορη πισίνα, όπως τη χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι κολυμβητές. Να ευχαριστήσω από καρδιάς την ΚΟΕ, τους εθελοντές, τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου του Καρπενησίου που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση. Το Καρπενήσι σιγά σιγά εδραιώνεται ως βασικός και σπουδαίος προορισμός για μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Οπότε μένει να πούμε "Ραντεβού του χρόνου"».

Αλεξία Μαρίνη: «Είναι γενική παραδοχή η οργανωτική επιτυχία του δεύτερου Χειμερινού Κυπέλλου Κολύμβησης στην 25άρα πισίνα του Καρπενησίου, αλλά και αγωνιστικά πήγε θαυμάσια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι κολυμβητές και κολυμβητριές μας πήγαν τόσο καλά και έγιναν πολλά ρεκόρ. Αποδείχτηκε ότι είναι μια "γρήγορη" πισίνα, όπως λένε τα ίδια τα παιδιά, τα οποία δείχνουν πολύ ευχαριστημένα. Να είμαστε καλά και του χρόνου να φέρουμε σε πέρας μια πετυχημένη διοργάνωση. Αποδεικνύεται ότι η ελληνική κολύμβηση έχει και παρόν και μέλλον και εμείς οι άνθρωποι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας είμαστε εδώ για να το διασφαλίσουμε αυτό. Θα είμαστε συνεχώς αρωγοί στις προσπάθειες των αθλητών μας». 

Ελευθερία Σαραντίδου: Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την οργανωτική, αλλά και την αγωνιστική επιτυχία της διοργάνωσης στο Καρπενήσι, Άλλωστε τα 10 πανελλήνια ρεκόρ που έγιναν στη -γρήγορη απ' ό,τι αποδεικνύεται- πισίνα του Καρπενησίου, το επιβεβαιώνουν αυτό. Πρωταγωνιστές, όπως, πάντα είναι οι αθλητές και γι αυτούς γίνονται αυτοί οι τέλειοι αγώνες. Επειδή είναι η δεύτερη χρονιά που γίνεται η συγκεκριμένη διοργάνωση, είχαμε εντοπίσει τις ατέλειες και τις ελλείψεις και εμφανιστήκαμε σαφώς πιο οργανωμένοι και έτοιμοι φέτος. Τα χαμόγελα των αθλητών αποδεικνύουν την καλή δουλειά που γίνεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία, ώστε να ανεβαίνει το επίπεδο της ελληνικής κολύμβησης».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής