ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Ο ΝΟ Χανίων υπέταξε τον μαχητικό Νηρέα Χαλανδρίου, 11-8 στην Κρήτη

  15.02.2023 16:43       661

Τρεις πολύτιμους βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου της Β’ Φάσης της Α1 πόλο Ανδρών πρόσθεσε στην συγκομιδή του ο ΝΟ Χανίων. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη επιβλήθηκε με 11-8 επί του Νηρέα Χαλανδρίου του Γιώργου Ιντζέ για την 4η Αγωνιστική του G2, στο κολύμβητήριο της κρητικής πόλης.

Ο Νηρέας το πάλεψε, αλλά ο ΝΟ Χανίων παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, εξασφάλισε μια καλή διαφορά στο 3ο οκτάλεπτο την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος, για το 11-8. Ο ΝΟΧ φτάνει αισίως τους 21 βαθμούς και προετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο των αναμετρήσεων της Β΄ Φάσης, θέλοντας προφανώς να αποφύγει τα πλέι-άουτ, με τον Νηρέα να δείχνει ένα μαχητικό πρόσωπο σε μια δύσκολη έδρα, παραμένοντας ωστόσο στους 2β.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 3-2, 2-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 3, Μαζοκοπάκης 1, Πάολο Σαχού, Μαραγκουδάκης, Χατζηκυριακάκης 1.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Μπερτόλης, Παπαδημητρίου 4, Χριστοφορίδης 1, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 3, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Νεγκίζ, Μανδαλιός.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής