ΤΕΧΝΙΚΗ

ΝΟ Χίου - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης στους Ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

  07.05.2012 14:08       1383

Τα ζευγάρια της κλήρωσης των δύο ημιτελικών του 13ου Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών (18-19 Μαίου Αργοστόλι), όπως προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα) στα γραφεία της ΚΟΕ, είναι:

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Ο πρώτος ημιτελικός θα αρχίσει στις 18.30 και ο δεύτερος στις 20.00.

Ο Τελικός θα έχει ώρα έναρξης 18.00, την επομένη, ενώ όπως έχει συμφωνηθεί δεν θα υπάρξει μικρός τελικός.

Πριν την διαδικασία της κλήρωσης ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός ζήτησε από τους εκπροσώπους των 4 σωματείων, να καταβάλουν και εκείνοι προσπάθεια ώστε η διοργάνωση αφενός να στεφθεί από επιτυχία και αφετέρου όλοι μαζί να αναδείξουν το πραγματικό νόημα του αθλητισμού, για το καλό του αθλήματος της υδατοσφαίρισης.

Επί πλέον, ο Διευθυντής της ΚΟΕ Γιώργος Χριστοφοράτος, ενημέρωσε για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν αποφασιστεί και τα οποία, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνουν τη χορήγηση 25 προσκλήσεων σε κάθε Σωματείο (σύνολο 100) και άλλων 100 στον συνδιοργανωτή ΝΟ Αργοστολίου. Οι υπόλοιπες θέσεις, με τις κατάλληλες ζώνες ασφαλείας, θα καλυφθούν από παιδιά των σχολείων του νησιού.

Την παραμονή του Φάιναλ Φορ (17/5), θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο του Αργοστολίου (18.00), ενώ η τεχνική σύσκεψη των αγώνων θα γίνει το μεσημέρι (12.30) της επόμενης ημέρας (18/5) στο Κολυμβητήριο.

Στην κλήρωση ήταν παρόντες, από πλευράς ΚΟΕ, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ο Ταμίας Ηλίας Ξιάρχος, ο Διευθυντής Γιώργος Χριστοφοράτος, ο ειδικός συνεργάτης Νίκος Σπηλιωτόπουλος και ο μάνατζερ υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης.

Από πλευράς των Σωματείων, ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Άκης Λογοθέτης, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης  Τεό Λοράντος, ο μάνατζερ του ΝΟ Χίου Τάσος Παπαναστασίου και ο έφορος του Παναθηναϊκού Νίκος Πλυτάς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ