ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Νόαμ Ζβι: «Καταπληκτική διοργάνωση - Στο πλάνο μας να γίνει του χρόνου και το Ευρωπαϊκό Junior (Νέων - Νεανίδων) στην Αθήνα» (Video)

  26.05.2024 19:31       1088

Ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της European Aquatics (και Πρόεδρος της Comen) Νόαμ Ζβι για την αρτιότητα της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων από την ΚΟΕ στην Αθήνα (κλειστό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ).

Μίλησε για καταπληκτική διοργάνωση και φιλοξενία, τόνισε την ομορφιά της εγκατάστασης, τη σπουδαία τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη, αλλά επισήμανε και την ποιότητα αγωνιστικά από τα νέα παιδιά του αθλήματος. Είπε, μάλιστα, ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πρέπει να ξεκινήσει να δουλεύει στο πλάνο της ώστε να διοργανωθεί και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας Junior, του χρόνου, στην Αθήνα.

Αναλυτικά ο Νόαμ Ζβι επισήμανε στις δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρεθήκαμε στην Αθήνα γι αυτούς τους αγώνες. Οι εγκαταστάσεις είναι εντυπωσιακές, φυσικά θυμόμαστε το Ολυμπιακό συγκρότημα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Όμως αυτή διοργάνωση είναι καταπληκτική, όπως και η τεχνολογική της υποστήριξη.

Οι νεαροί μας αθλητές έχουν εδώ την καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσαν να έχουν. Γι αυτούς είναι η σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Youth (Παίδων - Κορασίδων) και το Comen Cup, παράλληλα.

Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε στο επόμενο πλάνο μας, να διοργανώσουμε εδώ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Junior την επόμενη χρόνια.

Η οργανωτική επιτροπή της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίασ είναι η καλύτερη. Έχουμε εδώ 23 ομοσπονδίες που συμμετέχουν σε υψηλό επίπεδο, η φιλοξενία που έχουμε δεχτεί είναι καταπληκτική.

Η νέα γενιά είναι πολύ δυναμική, κάθε χρονιά. Επίσης βλέπουμε και άλλες ομάδες οπως η Τουρκία, Πολωνία να έχουν κάνει πρόοδο και να αγωνίζονται, πλέον, σε υψηλό επίπεδο και είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε κι άλλες χώρες στο βάθρο, πλην των γνωστών μεγάλων δυνάμεων».

Δείτε τον και ακούστε τον στο παρακάτω βίντεο:

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής