ΤΕΧΝΙΚΗ / Γιάννης Καλαϊτζογλίδης

«Νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα»

  23.01.2013 15:12       1079

Την Κυριακή (20/1) διεξήχθη η Ημερίδα ορίων Τεχνικής κολύμβησης για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας στη Λάρισα. Την ίδια μέρα στην θεσσαλική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε και η σχολή Κριτών – Χρονομετρών της ΚΟΕ για την τεχνική κολύμβηση υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών Αλέκου Ξιάρχου και Γιάννη Καλαϊτζογλίδη.

Αναλυτικότερα, για την Ημερίδα ορίων ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδας κ. Καλαϊτζογλίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Στην ημερίδα συμμετείχαν 130 αθλητές απο 30 σωματεία της περιφέρειας, από τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, του Βόλου και από τα Γιάννενα. Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή και έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας από τον κολυμβητικό σύλλογο «Λαρισαϊκός – Τιτάνες», που θα διοργανώσει και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι επιδόσεις ήταν πολύ καλές, αλλά βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας και έτσι δεν μπορούμε να σταθούμε σε κάποια και να βγάλουμε συμπεράσματα. Θα ακολουθήσει άλλη μια ημερίδα με την ίδια λογική τον Ιούνιο πριν το πρωτάθλημα».

Στην συνέχεια, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στη σχολή Κριτών – Χρονομετρών της ΚΟΕ: «Εγώ και ο κ. Αλέκος Ξιάρχος κάναμε το σχολείο κριτών. Αποφοιτήσαμε 60 χρονομέτρες που θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Είναι επίσημοι κριτές-χρονομέτρες της τεχνικής κολύμβησης, εκπαιδευμένοι για τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος. Θα ακολουθήσει άλλη μια σχολή μέσα στον Φεβρουάριο στην ημερίδα που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος