ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι στη Γλυφάδα, την πρόκριση ο ΓΣ Περιστερίου, 9-7 τον ΑΝΟΓ

  02.02.2022 21:45       669

Έγινε ντέρμπι στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας ανάμεσα στον εδρούχο ΑΝΟ Γλυφάδας και τον ΓΣ Περιστερίου, για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών υδατοσφαίρισης, αλλά στις λεπρομέρειες, στο φινάλε, οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη - πρόκριση με 9-7 και θα βρίσκονται στα προημιτελικά, τηρώντας την παράδοση που τους θέλεις να διακρίνονται στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη προηγήθηκε και με 3-0 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά ο νεανικός ΑΝΟΓ του Γιάννη Κατρουζανάκη αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, αντέδρασε και ισοφάρισε σε 5-5 και 6-6. Με γκολ, των Φάρκας και Καρούντζου, όμως, οι Περιστεριώτες έκαναν το 8-6 και ουσιαστικά "καθάρισαν" τη νίκη. Ο Δουρίδας μείωσε σε 8-7, 1.14 πριν από τιο φινάλε, αλλά ο Παπασηφάκης σφράγισε τη νίκη για τον ΓΣΠ με το τελικό 9-7, 55 δευτερόλπετα πρν από τη λήξη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-9

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 3-1, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Γαλάνης, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Πούρος 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης 1, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Βόσικας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής