ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΧΙΟΣ

Ντέρμπι στην Χίο. Νίκη του ΝΟΧ επί του ΑΝΟΓ με 8-7

  28.03.2021 16:44       1770

Ο ΝΟ Χίου σημείωσε μια σπουδαία νίκη στο ακριτικό νησί της μαστίχας, κερδίζοντας σε έναν σγωνα ντέρμπι τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-7.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη και κρίθηκε μόλις 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Σε εκείνο το σημείο σκόραρε ο πρωταγωνιστής της συνάντησης ο δεκαοκτάχρονος Νίκος Γκίλλας, ανιψιός του μεγάλου Μάκη Μικέδη που προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες στο Ναυτικό όμιλο του νησιού.

Η Χίος προηγήθηκε με 4-1 στην πρώτη περίοδο και με 6-3 στο ημίχρονο. Η Γλυφάδα αντέδρασε στην συνέχεια και ισοφάρισε 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τον Ηλιόπουλο.

Με τη νίκη αυτή η Χίος αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση με 9 βαθμούς, ισόβαθμη με τον Πανιώνιο. Η Γλυφάδα παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 1-3, 1-1. Σύνολο: 8-7.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης 1, Αμπαζής, Γούρας, Γδύσης, Παππάς 1, Γκίλλας 3, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλο 2, Καλαργυρός, Γαβαλάς Ι. 1, Σφηκάκης, Γιανναράς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στέφενσον 2, Χαραλαμπόπουλος 3, Γούντχεντ, Μπακαλούμης.

Διαιτητές: Μοίραλης - Πολυχρονόπουλος.

Αλυτάρχης: Σταμάτης Ταναΐνης

Γραφείο Τύπου: ΝβΧ