ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι στο Γουδή και ανατροπή στο φινάλε ο Απόλλων Σμύρνης 11-8 τον Εθνικό

  06.11.2021 17:54       460

Μεγάλο ντέρμπι με όμορφο θέαμα και συνεχείς ανατροπές έγινε στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή για την 5η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, ανάμεσα στον εδρούχο Απόλλωνα Σμύρνης και τον Εθνικό Πειραιά. Η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη στο φινάλε με 11-8 και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου με 12 βαθμούς (4 νίκες σε 5 αγώνες).

Οι κυανόλεκοι του Πειραιά μπήκαν μαχητικοί και βρέθηκαν να προηγούνται με 5-3 στο ημίχρονο. Οι Απολλωνιστές επανήλθαν, προηγήθηκαν με 8-7 στο τρίτο οκτάλεπτο, αλλά οι Πειραιώτες επέμεναν και ισοφάρισαν σε 8-8 στις αρχές του τέταρτου. Ο Απόλλων βελτιώθηκε σημαντικά στην άμυνα στα τελευταία λεπτά και βρήκε λύσεις με Γούνα, Σολανάκη, Γαρδίκα και ανέτρεψε υπέρ του το αποτέλεσμα για το τελικό 11-8.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 5-2, 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Καβουσανός, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 2, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 2, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 3, Μπεριστιάνος 2, Γκάτσος, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπάτης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής