ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ντράγκαν Άντριτς

  07.04.2012 09:55       1198

Ο Ντράγκαν Άντριτς είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του για το έργο και την αξία του. Έχει αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ένας θρύλος σαν αθλητής του πόλο, αλλά και ένας καλός επαγγελματίας προπονητής.

Μετρημένος, όπως πάντα, ο Ντράγκαν μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και τόνισε:

"Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά. Είναι σημαντική η αντίδραση της ομάδας σε ένα τουρνουά όπου όλα άλλαζαν από μέρα σε μέρα. Θυμίζω ότι χάσαμε από τους Ρουμάνους, ότι κερδίσαμε τους Γερμανούς σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, ότι οι Γερμανοί έχασαν απρόσμενα από τους Σκοπιανούς και μας υποχρέωσαν να παίξουμε απέναντι στους Καναδούς και όχι κόντρα στους πολύ αδύναμους Βραζιλιάνους και τέλος ότι αγωνιστήκαμε σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο απέναντι τους οικοδεσπότες του προολυμπιακού και τα καταφέραμε. Ο στόχος επετεύχθη και νιώθω ικανοποίηση".

Ο Ντράγκαν Άντριτς θεωρεί ότι η προσπάθεια για την επιστροφή του ελληνικού πόλο στην ελίτ του αθλήματος μόλις τώρα έχει αρχίσει:

"Είμαστε ευτυχείς για την πρόκριση, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Όμως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με τον ίδιο τρόπο. Same way, θα έλεγα στα αγγλικά. Υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά. Κάθε μέρα και καλύτερα. Κάθε παιχνίδι και πιο ομαδικά. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, μη το ξεχνάμε. Έχουμε αφήσει το άγχος πίσω μας".

Για το Λονδίνο ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλησε να εκφρασθεί:

"Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Τα κεφάλια μέσα...".

Στην φώτο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος.