ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α’ ΦΑΣΗ

Το "3 στα 3" ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 18-11 εκτός τον ΑΝΟ Γλυφάδας, το βλέμμα στην Ευρώπη

  25.10.2022 21:38       668

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης διατήρησε το απόλυτο των νικών, καθώς πέτυχε το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και στρέφει πλέον το βλέμμα του στην ευρωπαϊκή του υποχρέωση στο Champions League.

Η ομάδα του Λαιμού επιβλήθηκε με 18-11 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας στο εξ' αναβολής παραδοσιακό ντέρμπι της παραλιακής, που εκκρεμούσε από τη 2η αγωνιστική του Β' Ομίλου και το έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης (25/10) στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας. Ο ΝΟΒ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου, ισόβαθμος στους 9 β. με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το συγκρότημα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασία της, ενόψει του πρώτου ματς για τον Γ´ προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ.

Οι Βουλιαγμενιώτες επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και στο δεύτερο ημίχρονο έγιαν απόλυτα κυρίαρχοι, με κορυφαίο σκόρερ τον Παπασηφάκη (5 γκολ).

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-18

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 4-7, 3-5.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Α. 1, Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν 1, Δαμιανός, Χαλυβόπουλος Ιπ., Γιαννόπουλος 3, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 3, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Ν., Ευθυμίου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 2, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 3, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Σαπουνάκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Θωμάς

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής