ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Σεφτέ στις νίκες με σπουδαίο «διπλό» ο Ηλυσιακός, 10-7 την ΑΕΚ (pics)

  21.01.2023 20:21       701

Περίμενε την πεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών για να κάνει σεφτέ στις νίκες ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Ηλυσιακός. Η ομάδα του Τάσου Σχίζα, μάλιστα, απέδρασε με ένα σπουδαίο "διπλό" από την έδρα της ΑΕΚ στον Άλιμο, επικρατώνατς με 10-7 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Group 2.

Ο Ηλυσιακός έφτασε στους 4 βαθμούς (έχει και μια ισοπαλία) και ανέβηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (ξεπέρασε τον Νηρέα Χαλανδρίου), ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 15 και είναι πλέον 5η (13η στο σύνολο) στο G2.

Ένα χρονικό διάστημα στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Σχίζα ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς, πήρε το προβάδισμα των τριών γκολ και το διατήρησε μέχρι το φινάλε. Κορυφαίοι του οι δυο Ιάπωνες και κυρίως ο Αράκι (3 γκολ).

ΑΕΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 7-10

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-4, 2-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Γκάτσος 1, Μαρινάγης, Παπάκος Κ. 1, Στελλάτος 2, Αράγια 2, Αβαγιανός, Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Ζακχαίος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Αράι 1, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π., Καραβιώτης 1, Τουμπούρος 1, Τσιστράκης 1, Ξυλάς 1, Αράκι 3, Ασβέστης, Σφηκάκης 2, Τσιφτσής.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής