ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ο αγώνας πρόκρισης στα Βοτσαλάκια, αποτελέσματα, φωτογραφίες

  27.05.2023 23:22       5779

Τα έδωσαν όλα περισσότερα από 100 αγόρια και κορίτσια σήμερα στα Βοτσαλάκια του Πειραιά, στον αγώνα πρόκρισης των 5χλμ για τις Εθνικές ομάδες της Μαραθώνιας κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OW) που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις διοργανώσεις του 2023.

Ο συναγωνισμός έντονος αλλά και το…διακύβευμα σημαντικό καθώς οι αθλητές / τριες μας διεκδικούσαν συμμετοχή για τις κορυφαίες διοργανώσεις, δηλαδή:

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (Φουκουόκα, 15-20 Ιουλίου),

Παγκόσμιοι Παράκτιοι Αγώνες (Μπαλί, 5-12 Αυγούστου),

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες (Ηράκλειο, 9-16 Σεπτεμβρίου),

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (Κέρκυρα, 29 / 9 – 1 Οκτωβρίου),

Μεσογειακό Κύπελλο (Λάρνακα, 7-8 Οκτωβρίου).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους άνδρες, ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα στις γυναίκες, ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία, ΕΔΩ.

Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, την Περιφέρεια Αττικής και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ).

Παρόντες ήταν, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, ο Έφορος Κολύμβησης Νίκος Ξυλούρης, ο Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης Κ.Ο.Ε. Ευάγγελος Κοζομπόλης και ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων Σπύρος Γιαννιώτης.

Νωρίτερα διεξήχθη ο Αγώνας Αναβίωσης κολύμβησης κλασικής Ολυμπιακής διαδρομής 1.200μ. open water βετεράνων κολυμβητών-τριών (masters) και ερασιτεχνών. Μια εκδήλωση στο πανόραμα «Ημέρες Θάλασσας 2023» του Δήμου Πειραιά.

Δείτε τα αποτελέσματα στα αρχεία στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος