ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Άλιμος ΝΑΣ BETSSON...προσπέρασε με 10-8 τον Εθνικό GoldForce - Τα ζευγάρια των play off

  24.04.2024 23:24       913

Ντέρμπι όπως αναμενόταν στον Άλιμο στην αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών. Ο γηπεδούχος Άλιμος ΝΑΣ BETSSON επικράτησε 10-8 του Εθνικού GoldForce και στο…νήμα, τον πέρασε και στη βαθμολογία: 3ος ο Άλιμος ΝΑΣ BETSSON με 52 βαθμούς θα παίξει στα play off με αντίπαλο τον Πανιώνιο (και ο νικητής μετά με τον ΝΟ Βουλιαγμένης), 4ος ο Εθνικός GoldForce με 51β, θα ξεκινήσει απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας i repair (και στα ημιτελικά ο νικητής θα συναντήσει τον Ολυμπιακό).

Στην αναμέτρηση που είχε ένταση, πολύ κόσμο στις εξέδρες και τα παιδιά από τα τμήματα υποδομών των δυο ομάδων, ο γηπεδούχος βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ ακόμα και με τρία τέρματα διαφορά (6-3, 7-4). Ο φιλοξενούμενος με την έναρξη του τελευταίου οκτάλεπτου ισοφάρισε 7-7, ο Άλιμος ΝΑΣ BETSSON ξέφυγε και πάλι 9-7, μείωσε στα 2:06 η Σοφία Τορνάρου αλλά η Μελίνα Καρυπίδου στα 00:31 έγραψε τους τίτλους τέλους. Στη συνέχεια η Σοφία Τορνάρου αστόχησε σε πέναλτι.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία, ο προπονητής του Άλιμου ΝΑΣ BETSSON κ.Βέργος, ο συνεργάτης του κ.Μπενόπουλος καθώς και ο έφορος κ.Μπιτσάκος.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE 10-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 3-3, 3-2

ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 2, Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 1, Σιγάλα, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου, Θεοφανοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 3, Όλγα Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 3, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Σοφία Τορνάρου 1, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.

Διαιτητές: Μοίραλης , Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος