ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / PLAY OFF / ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Ο Απόλλων Σμύρνης για 5η θέση, 8-7 στο Περιστέρι τον ΓΣΠ και 2-0 νίκες (pics)

  19.05.2024 19:48       3649

Συναρπαστικός και με πολλές εντάσεις ήταν ο δεύτερος αγώνας της σειράς των Play Off για τις θέσεις 5η-8η, ανάμεσα στον εδρούχο ΓΣ Περιστερίου και τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο κολυμβητήριο της Χωράφας. Η “ελαφρά ταξιαρχία” επιβλήθηκε τελικά με 8-7, με το νικητήριο γκολ του να πετυχαίνει ο καλύτερός του παίκτης στο ματς και κορυφαίος σκόρερ του Μπογκντάνοβιτς, 2:01 πριν από το φινάλε.

Έτσι ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει σε έναν και μοναδικό αγώνα κατάταξης, τον Πανιώνιο, διεκδικώντας την 5η θέση του πρωταθλήματος, με αμφότερους να έχουν κερδίσει την ευρωπαϊκή τους έξοδο. Ο ΓΣ Περιστερίου κατατάσσεται 7ος στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 6:32 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε από τον πάγκο της ομάδας του το Νο 11 του ΓΣ Περιστερίου Τοράκης Γεώργιος για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών. Στο 4:51 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου, αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση (με αντικατάσταση μετά από 4 λεπτά) το Νο 9 του ΓΣΠ Φώσκολος Άγγελος, για βιαιοπραγία (μπουνιά στο πρόσωπο αντιπάλου). Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς κεντρικό πίνακα (χρονόμετρο, σκορ), ενώ υπολειτουργούσε και το χρονόμετρο των 30"».

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-8

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 2-1, 2-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σέννης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 2, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ. 1, Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ., Αλευρίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΙΕ: Γιάννης Κορακής