ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Γ2 ΦΑΣΗ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Ο Απόλλων Σμύρνης κυρίαρχος στο Σεράφειο, 12-8 τον Υδραϊκό

  05.05.2022 22:23       778

Ο Απόλλων Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε για άλλη μια φορά τη νέα του έδρα, το Σεράφειο κολυμβητήριο, για να πετύχει μια ακόμα σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η υδάτινη "ελαφρά ταξιαρχία" επιβλήθηκε με 12-8 επί του Υδραϊκού στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ, την Πέμπτη (5/5) το βράδυ, έκανε το 1-0 στις νίκες και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς χρειάζεται μία ακόμα για να το πετύχει.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς είναι το Σάββατο (7/5) στις 20.30 στην τυπική έδρα του Υδραϊκού στην Ηλιούπολη. Αν χρειαστεί τρίτο ματς θα γίνει τη Δευτέρα (9/5) στις 21.00 στο Σεράφειο.

Με βασικό όπλο την άμυνα, η ομάδα του Δεληγιάννη μπλόκαρε τα ατού του αντιπάλου και με επιθετικές λύσεις με όλους τους τρόπους, από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, κατάφερε να χτίσει τη διαφορά και να εξασφαλίσει την πολύτιμη νίκη. Κορυφαίοι σκόρερ οι Γούνας και Σολανάκης που πέτυχαν από 3 γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 12-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 5-1, 1-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 3, Φώσκολος 2, Άντζιτς, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής