ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον αγώνα κατά των αναβολικών!

  31.01.2014 13:31       1140

Με τη στήριξη και παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου πραγματοποιείται, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, η Ημερίδα με θέμα «Συστράτευση με τη Νεολαία μας κατά της μάστιγας των αναβολικών», που συνδιοργανώνουν η ΚΟΕ και η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» (Α.ΧΩ.Α), με την υποστήριξη της ΕΠΟ.

Η εκδήλωση γίνεται στο ξενοδοχείο «ATHENS LEDRA MARRIOTT», με ώρα έναρξης στις 10.30 το πρωί.

Συντονιστής είναι ο Μιχάλης Σταθόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Πρύτανης, ενώ ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι Δημήτρης Γάκης, Διευθυντής – Χειρουργός Μεταμοσχεύσεων του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης,  Τάκης Βίγλας Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οδοντιάτρων και Διευθυντής ΕΣΥ στο «Αγλαϊα Κυριακού», Κυριάκος Νανούσης γιατρός Εθνικών Ομάδων της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), Χαρά Σπηλιοπούλου Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Κατσιμπάρδης, Πρόεδρος της εταιρείας «Α.ΧΩ.Α», πρώην υφυπουργός Εσωτερικών.

Να σημειωθεί ότι θα τιμηθεί, από τον Αρχιεπίσκοπο, ο Σπύρος Γιαννιώτης Κορυφαίος Έλληνας Αθλητής τα τελευταία 3 χρόνια, δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2011 και 2013 στα 10χλμ του OPEN WATER.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Farantouris Financial Advisors.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ