ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Αγοραστός

«Ο Αθλητισμός δημιουργεί μαχητές που χρειάζεται η Ελλάδα»

  18.02.2012 19:57       1342

Παρών στους τελικούς της δεύτερης ημέρας των αγώνων του Χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης που ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή) στη Λάρισα, ήταν και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός (ΦΩΤΟ).

Σε δηλώσεις του, κατά την διάρκεια των αγώνων, τόνισε μεταξύ των άλλων για τη φιλοξενία της διοργάνωσης στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

«Ως Περιφέρεια δίνουμε βαρύτητα στον Αθλητισμό. Είμαστε ευτυχείς που φιλοξενούμε εδώ στη Λάρισα μια τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση, αποδεικνύοντας ότι η πόλη και η Θεσσαλία γενικότερα είναι σε θέση να υποδεχτούν διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Σε μια δύσκολη για την χώρα μας εποχή, τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις είναι ιδιαίτερης σημασίας. Δημιουργούν θετική ατμόσφαιρα και τονώνουν την τοπική αγορά.

Πέρα απ’ όλα αυτά όμως, πιστεύουμε στον Αθλητισμό γιατί σφυρηλατεί δυνατούς χαραχτήρες τους οποίους και χρειάζεται η Ελλάδα του σήμερα και του αύριο.

Δημιουργεί, ο αθλητισμός, μαχητές και η πατρίδα μας χρειάζεται τέτοιους, τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύει».

Απόψε το βράδυ, η ΚΟΕ παρέθεσε δείπνο προς τιμή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος και τέθηκε επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων που φιλοξενούνται στη Λάρισα.