ΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Δήμος Βόλου βράβευσε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εθνική Γυναικών

  12.05.2012 19:54       1293

Η  τεράστια διάκριση της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών, δηλαδή η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Αυτή, αλλά και οι υπόλοιπες διεθνείς επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την έχουν κατατάξει στις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών.

Ετσι, ο Δήμος Βόλου δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει αυτή την ξεχωριστή ομάδα, με αφορμή την παρουσία της στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για την προκριματική φάση του Γουόρλντ Λιγκ. Ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτεινιώτης, λοιπόν, βράβευσε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια λίγο πριν από το ξεκίνημα του αποψινού αγώνα της κόντρα στην Βρετανία στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Το βραβείο παρέλαβε η νυν αρχηγός Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ ο Αντιδήμαρχος Βόλου, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού, Παύλος Μαβίδης προσέφερε ανθοδέσμες σε όλες τις αθλήτριες.   

Ο Δήμαρχος Βόλου, όμως, βράβευσε και τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Αντιπρόεδρο της LEN και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FINA και σύνδεσμο με την τεχνική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλο για την μεγάλη προσφορά του στον Ναυταθλητισμό.

Στο πλαίσιο της σύντομης και λιτής τελετής οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επίδειξη του εντυπωσιακού προγράμματος από την Εθνική μας ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης που βρίσκεται στο Βόλο για καμπ προετοιμασίας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ από τη βράβευση διακρίνονται από αριστερά ο Πάνος Σκοτεινιώτης, η Αλεξάνδρα Ασημάκη, ο Παύλος Μαβίδης και ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος