ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Εθνικός 8-7, έκοψε το φόρα του Απόλλωνα Σμύρνης

  11.11.2017 19:27       1073

Ο Εθνικός είναι αυτός που ανάγκασε τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και του έκοψε την μέχρι τώρα εκπληκτική του πορεία, στην 5η αγωνιστική.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού νίκησε με 8-7 τους Απολλωνιστές στο κολυμβητήριο του Πειραιά και ισοβαθεμί με τον ΝΟΒ και τον σημερινό του αντίπαλο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία.

Ο Εθνικός άρχισε να χτίζει μια διαφορά από το δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασε να προηγείται και με 8-5 κι απλώς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο φινάλε στο τελικό 8-7.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 1-0, 3-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 2, Παπαγεωργίου, Μπιλάλης, Καρούντζος 2, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος, Ξυλούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 4, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος, Ψαρέας, Παπάκος 2, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης 1, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής