ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / PLAY IN

Ο Εθνικός έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του ΓΣ Περιστερίου, 5-4 στη Χωράφα και πήρε προβάδισμα για 8άδα

  19.04.2024 22:18       887

Ο Εθνικός Πειραιά έκανε το “μπρέικ” και προηγείται 1-0 νίκες στη σειρά των Play in του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού πήρε την τεράστια νίκη με 5-4 μέσα στο κολυμβητήριο της Χωράφας, έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου του και έχει πλέον το σημαντικό προβάδισμα για την είσοδο στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θέλει μια νίκη ακόμα για να πετύχει τον στόχο.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι την Κυριακή 21/4 στις 19:00 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Σ' ένα ματς δυνατό και αμφίρροπο, με κλειστές άμυνες, ο Εθνικός προηγήθηκε 4-3, αλλά οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν 4-4 στο τέλος του γ' οκταλέπτου. Οι κυανόλευκοι του Πειραιά, όμως, απέδρασαν με την πολύτιμη νίκη, με γκολ του Μεσκί, στο 5:46 πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4-5

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 1-1, 0-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κων., Αλευρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π. 1, Μεσκί 1, Λαδάς Σ., Παναρέτος, Μανδαλιός, Κώνστας.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής