ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Ο Εθνικός Πειραιά νίκησε τον Νηρέα Χαλανδρίου με 14-9 και τον προσπέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας

  16.02.2020 19:22       669

Ο Εθνικός Πειραιά πήρε πολύτιμη νίκη απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου με 14-9, για την 10η αγωνιστική του ομίλου στη Β' φάση της Α1 Γυναικών και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από το ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να πορεύονται μαζί στο σκοράρισμα μέχρι το ημίχρονο (6-6). Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, ο Εθνικός Πειραιά πήρε μικρό προβάδισμα (9-8), ανεβάζοντας το ρυθμό στο τέλος του αγώνα και έφτασε στη νίκη με 14-9.

Με τη νίκη αυτή, ο Εθνικός Πειραιά έφτασε τον Νηρέα Χαλανδρίου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, καθώς εκκρεμεί η απόφαση της ΚΟΕ για την έκβαση του αγώνα ανάμεσα σε ΑΝΟΓ και Εθνικού Πειραιά για την πρώτη αγωνιστική.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ   9-14

Τα οκτάλεπτα: 3-3 , 3-3 , 2-3 , 1-5

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παναγιώτη, Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά 3, Πάτερου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 4, Κοβάτσεβιτς Σ., Κοβάτσεβιτς Ν., Κοτσάφτη

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη, Μπερίκου, Τζελέπη 1, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 4, Πέττα 1, Κούμπρα 5, Χάουτον 2, Πουλοπούλου, Αναγνώστου, Γκοτζιά

Διαιτητές: Κουρτίδης, Μιχαηλίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.