ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΙ ΟΦ

Ο Εθνικός το "μπρέικ" και την πρόκριση (2-1 νίκες), 12-7 τον Υδραϊκό, με ένταση στον Άλιμο

  16.04.2016 18:30       1413

Ο Εθνικός έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του Υδραϊκού, νίκησε μέσα στο κολυμβητήριο του Αλίμου τον αντίπαλό του με 12-7, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα για την Α΄φάση των πλέι οφ, έκανε το 2-1 στις νίκες, και προκρίθηκε στους ημιτελικούς (Β' φάση πλέι οφ) όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

Το ματς είχε ένταση και νεύρα και ήταν επεισοδιακό λίγο πριν από το φινάλε του με σύρραξη μεταξύ των παικτών. Υπήρξε επεισόδιο Μπεριστιάνου – Βλοντάκη, Ποταμιάνου – Αργυρόπουλου Κανακάκη, ενώ η μεγάλη φασαρία σημειώθηκε σε κόντρα Αργυρόπουλου με τον Κοκκινάκη, περίπου τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα όπου ο τελευταίος έριξε γροθιά (σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα που σας παραθέτουμε αναλυτικά παρακάτω) και αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Εθνικός με πολύ καλή άμυνα, κατάφερε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και με κορυφαίους τους Χαραλαμπόπουλο και Αργυρόπουλο - Κανακάκη να χτίζει τη μεγάλη διαφορά από το δεύτερο οκτάλεπτο και να την αυξάνει στο τέλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-4, 2-2, 2-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ     ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ    
Φλέγκας       Τζωρτζάτος    
Καϊάφας 1     Τζώρτζης 2    
Ποταμιάνος     Θαλασσινός 1    
Κοκκινάκης     Κόχειλας Ν.    
Μαυρωτάς Λ.     Χατζηκυριακάκης    
Δανούρδης     Μίσιτς      
Μπλάνης 1     Χαραλαμπόπουλος 4  
Λουιζίδης 1     Χονδροκούκης    
Αργυρόπουλος Κ.     Φούτρης 1    
Φώσκολος 1     Ξανθόπουλος    
Βλοντάκης 1     Μπεριστιάνος    
Λιαπάκης     Μπιλάλης    
Μιγόπουλος     Αϊβαλιώτης    
Στελάτος 1            
Τσαχιλίδης 1     Αργυρόπουλος - Κανακάκης 4  
Προπονητής: Δημήτρης Μαυρωτάς Προπονητής: Φάνης Κουντουδιός

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

"Στο 3.05 της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, χωρίς αντικατάσταση, το Νο 4 του Υδραϊκού Κοκκινάκης Κωνσταντίνος για βιαιοπραγία. Ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιά κ. Αγγελόπουλος πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο και απευθυνόμενος προς τους διαιτητές και στον αλυτάρχη τους απείλησε με τις εξής φράσεις: "Εσείς φταίτε για όσα γίνονται εδώ μέσα και θα δείτε τι θα πάθετε. Με μένα δεν πρόκειται να καθαρίσετε. Θα σας βρω όπου κι αν πάτε. Θα δείτε τι θα πάθετε". Επίσης, στο 3.05 της 4ης περιόδου, πήγε να δημιουργηθεί σύρραξη μεταξύ των παικτών η οποία λύθηκε με παρέμβαση του Καϊάφα Φίλιππου και του προπονητή του Εθνικού Φάνη Κουντουδιού. Ακόμα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Υδραϊκού".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής