ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Υδραϊκός με την 5η θέση στα πλέι οφ, 8-5 το Παλαιό Φάληρο

  13.04.2019 16:36       350

Ο Υδραϊκός επικράτησε με 8-5 του Παλαιού Φαλήρου στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Ανδρών και πήρε τελικά την 5η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (ισόβαθμος με τον 6ο ΠΑΟΚ στους 33 β.), που του εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη θα αντιμετωπίσει στην Α' φάση των πλέι οφ, με μειονέκτημα έδρας, τον Εθνικό, που τερμάτισε 4ος στην κανονική περίοδο.

Το Παλαιό Φάληρο από την πλευρά του, τερμάτισε με 26 βαθμούς στην κανονική περίοδο και είναι αυτή τη στιγμή στην προνομιούχο 8η θέση, αλλά επειδή ο ΝΟ Χανίων νίκησε τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-6 και ανέβηκε στους 24 βαθμούς, θα περιμένει τον αγώνα ΝΟ Χανίων - ΟΦΘ, που θα γίνει τελικά, όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής και όρισε η ΚΟΕ, στις 17/4, προκειμένου να μάθει τελικά αν θα κρατήσει την θέση αυτή ή θα πάει στην 9η και θα μετάσχει στα πλέι άουτ.

Αν, πάντως, το Παλαιό Φάληρο είναι τελικά 9ο, θα αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ, με πλεονέκτημα έδρας, τον ΟΦΘ (12ος) και μάλιστα θα προηγείται στις μεταξύ τους νίκες (που μεταφέρονται από την κανονική περίοδο στα πλέι άουτ) με 2-0 (θα χρειάζεται άλλη μία για την παραμονή).

Ο Υδραϊκός πήρε ένα μικρό προβάδισμα από την αρχή και το αύξησε στο τελευταίο οκτάλεπτο, φτάνοντας στη νίκη. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 1.37 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε ο κ. Λοράντος Τεό, προπονητής του Παλαιού Φαλήρου, με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία και ενώ ήδη δεχτεί κίτρινη κάρτα στη 2η περίοδο".

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-5

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 0-0, 4-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 2, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 3, Μαντής, Ρουμάνης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης 1, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 1, Αλεξίου, Τρούλος 1, Ντε Σόουζα 1, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Αθυμαρίτης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής