ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Υδραϊκός την έκπληξη της πρεμιέρας, 10-9 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό

  05.10.2019 19:18       873

Ο Υδραϊκός πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη - έκπληξη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα εκτός έδρας.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε με 10-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης, μέσα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι ανατροπών και έδειξε ότι μπαίνει με φιλοδοξίες στον φετινό μαραθώνιο.

Ο Υδραϊκός προηγήθηκε ακόμα και με τέσσερα γκολ στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου (2-6), ωστόσο οι γηπεδούχοι με συνεχόμενα γκολ έφτασαν δύο φορές στην ισοφάριση (6-6 και 7-7) και στις αρχές του τέταρτου και τελευταίου οκτάλεπτου προηγήθηκαν με 8-7 (με γκολ του Ποντικέα). Νωρίτερα ο ΝΟΒ είχε χάσιε και πέναλτι με τον Παπασηφάκη.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Υδραϊκός έκανε την τελική αντεπίθεσή του και με σερί 3-0 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Όμπερτ έφτασε στη νίκη που μπορεί να αποβεί καθοριστικής σημασίας στο φετινό πρωτάθλημα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-10

Οκτάλεπτα: 2-4, 4-3, 1-0, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 3, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 3, Τσαταλιός, Γούβης, Σταμέλος, Παπανικολάου Γ., Ποντικέας 1, Κουρούβανης Ν., Δήμου Π., Βούξεβιτς 1, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν., Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης, Πρέκας 1, Μπλάνης 2, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχιλίδης, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Όμπερτ 3, Ίρβινγκ 2.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής