ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Υδραϊκός υπέταξε δύσκολα τον ΝΟ Χανίων, 13-11 στον Άλιμο

  18.12.2021 19:22       594

Το πάλεψε γερά στον Άλιμο, κόντρα στον εδρούχο Υδραϊκό, ο ΝΟ Χανίων και διεκδίκησε στα ίσα, για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ακόμα και το ροζ φύλλοα αγώνα, αλλά στο φινάλε υπέκυψε. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη πήρε δύσκολα την έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί πάντα με τον 3ο ΓΣ Περιστερίου (στους 21 βαθμούς) καθώς υπέταξε στο τέλος τους Χανιώτες με 13-11, για την 10η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Το ματς ήταν συναρπαστικό, με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ και τους Υδραίους να παίρνουν τελικά τη νίκη στο φινάλε με πρωταγωνιστή τον Φώσκολο.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου διαπιστώθηκε ότι ο παίκτης Νο 1 του Υδραϊκού Γαλανίδης Κωνσταντίδης έφυγε από τον πάγκο της ομάδας του και εκτός αγωνιστικού χώρου χωρίς την άδεια των διαιτητών ή του αλυτάρχη. Για τον λόγο αυτό του δείξαμε κόκκινη κάρτα και τον αποβάλλαμε για το υπόλοιπο του αγώνα».

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 13-11

Οκτάλεπτα: 2-4, 6-3, 2-3, 3-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 2, Αλμύρας, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 3, Φώσκολος 4, Άντζιτς 1, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 1, Σπάχιτς 1, Χαριτάκης 1, Τοτ 2, Αποστολάκης, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων 1, Νικολαΐδης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ:: Γιάννης Κορακής