ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

O Υδραϊκός υπέταξε δύσκολα τον Παναθηναϊκό, 9-8, στο Γουδή

  27.11.2021 17:18       736

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το ματς στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, ανάμεσα στον εδρούχο Παναθηναϊκό και τον Υδραϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών. Ο Υδραϊκός κατάφερε τελικά να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση των πρασίνων και να πάρει τη νίκη με 9-8, που είναι η πέμπτη του στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς, αλλά δείχνει σαφώς ανεβασμένος και πολύ μαχητικός στις εμφανίσεις του σε σχέση με το ξεκίνημα.

Οι πράσινοι του Λαζαρίδη προηγήθηκαν 2-0 και 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά και 5-4 στο ημίχρονο, όμως, η ομάδα του Βολτυράκη ανέτρεψε το ροή των πραγμάτων στο δεύτερο μέρος του αγώνα, κυρίως βελτιώνοντας την άμυνά της και προηγήθηκε και με 9-7. Ο Παναθηναϊκός μείωσε 40 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε σε 9-8, είχε την ευκαιρία ακόμα και να ισοφαρίσει, αλλά λίγο η απειρία των νεαρών παικτών του, λίγο το άγχος δεν τα κατάφερε τελικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 0-2, 3-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ζερβουδάκης, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 1, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος 3, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Παναγιότι.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Πρέκας 2, Αλμύρας, Μλάνης 2, Γιάνκοβιτς 1, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής