ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Υδραϊκός βρήκε ρυθμό, 13-5 τον Πανιώνιο

  07.04.2021 14:42       577

Με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Υδραϊκός πήρε την υπερπολύτιμη νίκη στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης (που χρησιμοποιεί ως έδρα) με 13-5 επί του Πανιωνιου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και κέρδισε έδαφος, σε σχέση με τον σημερινό αντίπαλό του, αλλά και τους υπόλοιπους διεκδικητές, στη μάχη για τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Η ομάδα του Βολτυράκη, που δείχνει να βρίσκει και πάλι ρυθμό από την προηγούμενη αγωνιστική, μετά από ένα διάστημα με αρνητικά αποτελέσματα, παραμένει στην 5η θέση με 19 β., ενώ οι Νεοσμυρνιώτες έμειναν στους 12.

Στο πρώτο οκτάλεπτο το ματς ήταν ντέρμπι και έληξε 4-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως, ο Υδραϊκός μεταμορφώθηκε (με κορυφαίο σκόρερ το Μπλάνη, photo) και με το σερί 7-0 προηγήθηκε 11-4 στο τέλος της περιόδου, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη, την οποία και πήρε με τελικό σκορ 13-5. Στο παιχνίδι ο τερματοφύλακας του Υδραϊκού, Πολογεώργης, απέκρουσε και πέναλτι.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-5

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 7-0, 2-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πολογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης 5, Αργυρόπουλος 1, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος 2, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς, Νταλάπας, Σπούνερ, Μπραΐμης, Γαβαλάς, Καλαϊτζής, Ζουρίδης, Αλεξίου, Δήμου 3, Μπάρακατ 1, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής