ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α2 ΑΝΔΡΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΙ, ΘΕΣΕΙΣ 1η-2η

Ο Ηλυσιακός πρωταθλητής, 7-6 τον Νηρέα Χαλανδρίου στον τρίτο τελικό, αμφότεροι στην Α1 (pics)

  29.05.2022 17:22       1295

Ο Ηλυσιακός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 κατηγορία Ανδρών της υδατοσφαίρισης. Η ομάδα του Τάσου Σχίζα νίκησε με 7-6 τον Νηρέα Χαλανδρίου στην έδρα της, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, την Κυριακή (29/5) το απόγευμα, στον τρίτο και καθοριστικό τελικό  των πλέι οφ, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε το τρόπαιο. Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει την άνοδό τους στην Α1 Ανδρών.

Ο Ηλυσιακός έκλεισε καλά την άμυνά του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αιφνιδίασε τον αντίπαλό του στο δεύτερο οκτάλεπτο και στις αρχές του τρίτου, καθώς προηγήθηκε με 6-1, βάζοντας τις βλάσεις για τη νίκη - τίτλο. Ο Νηρέας κατάφερε να μειώσει σε 7-6, 2.07 πριν από το φινάλε, αλλά τίποτα περισσότερο.

Τις απονομές έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας.

Δείτε, πάνω, πλούσιο φωτορεπορτάζ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 7-6

Οκτάλεπτα: 1-0, 4-1, 1-2, 1-3.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Τρελλόπουλος, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Αβαγιανός 1, Γκιτσάκης, Λεμπέσης 4, Λώρης, Αλευρόπουλος 1, Τουμπούρος, Τασσόπουλος, Ξυλάς, Τσιρώνης, Ασβεστής, Καπρούλιας, Τσιφτσής 1.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Κουρμελές, Παπαδημητρίου Αλ., Γκαράνης, Κουλιεράκης 1, Χάλαρης 1, Αθυμαρίτης Αλ., Στυλιανάκης, Αθυμαρίτης Γ. 3, Παπαδημητρίου Ν., Μπερτόλης 1, Ιωακείμ, Κιαπίδης, Μπατσάρης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Παντελής

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής