ΤΕΧΝΙΚΗ / Ευάγγελος- Παναγιώτης Σταυρίδης

«Ο καλός μας εαυτός θα φέρει επιτυχίες»

  15.06.2014 18:16       858

To Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης  το οποίο  θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Χανίων το διάστημα 26 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού για το άθλημα.

Μέλος της 18μελούς Ελληνικής αποστολής η οποία θα μεταβεί στην Κρήτη στις 24 Μαΐου  είναι και ο Ευάγγελος-Παναγιώτης Σταυρίδης, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για  την πρώτη του επαφή με το άθλημα αλλά και  τις φιλοδοξίες  του ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης:

«Η ενασχόληση μου με το άθλημα ξεκίνησε, μέσω κλασσικής κολύμβησης την οποία και είχα επιλέξει  αρχικά.  Πηγαίνοντας να δω κάποιους αγώνες Τεχνικής,  είδα ότι με συναρπάζει περισσότερο και δοκιμάζοντας, οι προπονητές μου διαπίστωσαν ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ περισσότερο και με παρότρυναν να συνεχίσω. Είναι ο 7ος μου χρόνος στο άθλημα».

Η διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι ο στόχος για τον νεαρό κολυμβητή του Γλαύκου Περιστερίου: «Η διοργάνωση γίνεται στη χώρα μας και έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο. Όλη η Εθνική ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, υπάρχουν αξιόλογοι κολυμβητές αν και το επίπεδο είναι υψηλό. Η Ρωσία είναι παραδοσιακή δύναμη αλλά δε πρέπει να φοβόμαστε τον καλό μας εαυτό, ο οποίος θα μας οδηγήσει στην επιτυχία».

Ο Ευάγγελος Παναγιώτης Σταυρίδης ευχαρίστησε τους προπονητές του και την οικογένεια του για ότι έχει καταφέρει:  «Στο υψηλό επίπεδο που βρισκόμαστε είναι δύσκολο να συνδυάζεις πράγματα, πρέπει να μπαίνουν προτεραιότητες. Ευχαριστώ τους προπονητές μου τόσο στον Γλαύκο, όσο και τους ομοσπονδιακούς, αλλά και την οικογένεια μου. Με στηρίζουν σε όλα και είναι σημαντικό για εμένα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος