ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Δημήτρης Διαθεσόπουλος

«Ο καλύτερος αθλητής που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου ο Σπύρος»

  16.12.2013 21:12       838

Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μόλις έμαθε την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ, στην οποία ο Σπύρος Γιαννιώτης ανακηρύχτηκε ως ο καλύτερος Έλληνας αθλητής για το 2013, εκφράστηκε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ με κολακευτικά λόγια για τον σπουδαίο κολυμβητή.

«Συγχαρητήρια στον Σπύρο, που δικαιωματικά, για μια ακόμη χρονιά ανακηρύχτηκε ως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής από τους αθλητικούς συντάκτες. Δεν είναι πολλές οι φορές που κάποιος αθλητής καταλαμβάνει αυτή τη διάκριση για τρίτη διαδοχική χρονιά. Θεωρώ ότι ο Σπύρος είναι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής την τελευταία δεκαετία, όχι μόνο τα τρία τελευταία χρόνια. Πρωταθλητής σαν αθλητής. Πρωταθλητής σαν άνθρωπος, σαν χαρακτήρας, σαν νοοτροπία και σαν συμπεριφορά. Δεν διστάζω να πω ότι ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι ο καλύτερος αθλητής που γνώρισα στην ζωή μου σαν παράγοντας. Και να είστε βέβαιοι ότι έχουν περάσει δίπλα μου, όλα αυτά τα χρόνια, χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες.

Ο Σπύρος είναι ένα ανθρώπινο διαμάντι, ένας υπέροχος άνθρωπος, που με κάνει υπερήφανο που τον έχω γνωρίσει. Ευελπιστώ ότι και φέτος, με την όρεξη που έχει και με το κουράγιο που τον διακατέχει, θα βρίσκεται στην κορυφή».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος