ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ16) / ΛΑΡΙΣΑ

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος απένειμε το Κύπελλο στη παγκόσμια πρωταθλήτρια κόσμου Ουγγαρία

  27.08.2022 22:08       827

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ και μέλος του μπιρό της FINA, Liaison με την Τεχνική επιτροπή υδατοσφαίρισης Κυριάκος Γιαννόπουλος, απένειμε το Κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας κόσμου στην ομάδα της Ουγγαρίας.

Τα μετάλλια στις αθλήτριες και το επιτελείο, απένειμαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Από πλευράς της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, απονομές έκαναν οι Γιώργος Αφρουδάκης (Α" Αντιπρόεδρος), Γιώργος Κατσαντώνης (μέλος Δ.Σ.). 

Από την FINA, ο Κεν Κουρόντα, αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Υδατοσφαίρισης, η Μόνικα Μπροτσέρο, μέλος της τεχνικής επιτροπής Υδατοσφαίρισης, και ο Μασιμιλιάνο Καπούτι,μέλος της τεχνικής επιτροπής Υδατοσφαίρισης.

Επίσης έκαναν απονομές οι: Βασίλης Πινακάς και Απόστολος Μπίλης (αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας), Γεώργιος Σούλτης (αναπληρωτής Δήμαρχος Λαρισαίων), Κωνσταντίνος Καλαμπάκας (περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας), Δημήτρης Τάχος (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων), Τάνια Δόχου (πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας), Ιωάννης Κουρδής (πρόεδρος ΕΑΚ Λάρισας).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος