ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στην πρώτη χειμερινή ημερίδα στη Χαλκίδα

  18.11.2023 18:46       1205

Οι πρώτες χειμερινές ημερίδες κολύμβησης της νέας περιόδου διεξάγονται αυτό το διήμερο και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος βρέθηκε στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Μαζί του η Β’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και πρόεδρος της Π.Ε. Αν. Στερεάς και Εύβοιας, Ελευθερία Σαραντίδου.

Περισσότερα από 300 παιδιά από όλα τα σωματεία της Π.Ε. συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς. Ο κ.Γιαννόπουλος χειροκρότησε τις προσπάθειές τους ενώ παράλληλα άκουσε και αυτά που είχαν να του πουν…

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ είχε την ευκαιρία να «μοιραστεί» με τους προέδρους και εκπροσώπους όλων των σωματείων της Π.Ε. σκέψεις και προβληματισμούς με κοινή συνισταμένη την βελτίωση των συνθηκών και την πρόοδο του αθλήματος.

 Στην φωτογραφία εικονίζονται ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, η Β’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και πρόεδρος της Π.Ε. Αν. Στερεάς και Εύβοιας, Ελευθερία Σαραντίδου, τα μέλη της Π.Ε., Β.Παπαδημητρίου (Αντιπρόεδρος), Αλέξης Προκόπης (Γεν. Γραμματέας), Γεωργία Τριψάνα (Ταμίας), ο Πρόεδρος ΑΚΟ Λιβαδειάς, Χ.Πολατσίδης και ο Πρόεδρος ΑΚΟ Χαλκίδας, Λ.Μπασδέκης.

Οι φωτογραφίες από το eviasports.gr.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος