ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στην Καλαμάτα στο 5ο Κύπελλο «Σπύρος Κοντόπουλος»

  07.05.2022 21:29       847

Παρουσία του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκου Γιαννόπουλου διεξάγεται το διήμερο στην Καλαμάτα το 5ο Κύπελλο «Σπύρος Κοντόπουλος».

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ παρακολούθησε σήμερα όμορφους αγώνες, μια γιορτή για την πόλη. 

Ο κ.Γιαννόπουλος σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικά ΜΜΕ, θυμήθηκε με νοσταλγία τις εποχές που αγωνιζόταν ως αθλητής με την Εθνική ομάδα στην Καλαμάτα: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που παρακολουθούμε πολύ καλούς αγώνες-πρόσθεσε. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από τα παιδιά, τους προπονητές και τους παράγοντες των σωματείων. Έχουμε διοργανώσει αγώνες σε όλη την Ελλάδα, κάτι που είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά. Έτσι θα συνεχίσουμε, υγρός στίβος είναι σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είπαμε, αυτό κάνουμε. Ο ρόλος του προέδρου είναι να βρίσκεται κοντά στα σωματεία, να ακούει και να λύνει προβλήματα. Θα πάμε ακόμα καλύτερα, τα παιδιά επέστρεψαν στις πισίνες, υπάρχει ενθουσιασμός και κέφι από όλους, ο σχεδιασμός μας είναι μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Με την πολύ καλή ομάδα που έχουμε στην Ομοσπονδία και τη συνεργασία των σωματείων που βεβαίως υπάρχει, θα καταφέρουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε, την πρόοδο του υγρού στίβου».

Στη διάρκεια της τελετής έναρξης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, εξήγγειλε την κατασκευή νέου κλειστού κολυμβητηρίου στην πόλη.

Συμμετέχουν 530 παιδιά από 20 ομάδες, ακόμα και σε προαγωνιστικές κατηγορίες (9-12 ετών).

Λόγω της πολυπληθούς συμμετοχής δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών.

Στις 21-22 Μαϊου το κολυμβητήριο Καλαμάτας θα φιλοξενήσει νέα ημερίδα.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος