ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε το ντέρμπι στο Σεράφειο, 14-10 τον Απόλλωνα Σμύρνης

  02.04.2022 19:15       752

Τα εγκαίνια της νέας του αγωνιστικής έδρας, στο Σεράφειο κολυμβητήριο, δεν συνοδεύτηκαν με το ποθητό αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης μίκησε με 14-10, στο μεταξύ τους ντέρμπι του G1 της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β' φάσης της Α1 Ανδρών, τερμάτισε 2ος στην τελική βαθμολογία του γκρουπ με 49 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε 4ος με 37 β.

Οι "σύγχρονοι μπέμπηδες" του ΝΟΒ αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα του αγώνα -καθώς μπλόκαραν τα ατού του αντιπάλου με την πολύ καλή τους άμυνα και βρήκαν εύκολα λύσεις επιθετικά- και κατάφεραν να προηγούνται με 6-1 στις αρχές του δεύτερου οκταέλπτου. Η "ελαφρά ταξιαρχία" πάλεψε στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι, παρά μόνο να μειώσει στα τέσσερα γκολ και στο τελικό 14-10. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Κόλιανιν ο Χαράλαμπος Τρούλος (φωτο) γκολ, ενώ για τον Απόλλωνα 5 πέτυχε ο Άλεξ Γούνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-14

Οκτάλεπτα: 1-4, 4-4, 2-4, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Τουρκομένης, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Κότσκαρ, Τσαβαλιάρης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος 4, Πάπαριτς, Λόζινα 2, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής