ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης προβάδισμα για 2η θέση, 6-5 τον Απόλλωνα στο Γουδή (photos)

  30.11.2019 20:30       889

Ο αρχηγός Χρήστος Αφτουδάκης πέτυχε το νικητήριο γκολ, 1.31 πριν από τη λήξη του αγώνα και ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε με 6-5 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, παίρνοντας ένα σημαντικό "διπλό" μέσα στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή.

Με τη νίκη αυτή ο ΝΟΒ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στη 2η  θέση πίσω από τον Ολυμπιακό, εκεί που φαίνεται να εδραιώνεται και να παίρνει προβάδισμα για τη συνέχεια, κόντρα στους διώκτες του. Η "ελαφρά ταξιαρχία" έπεσε στην 4η θέση.

Μετά από εναλλαγές στο σκορ του ντέρμπι, ο Μοσκόφ ισοφάρισε 1.44 πριν άπό τη λήξη (5-5) για τον Απόλλωνα, όμως ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε τελευταίος, 1.31 πριν από το φινάλε.

Ο Απόλλων προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς να τα καταφέρει. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα (0.23) κι ενώ ο Απόλλων είχε ζητήσει τάιμ άουτ, υπήρξε ένταση με τον Ποντικέα να αποβάλλεται με αντικατάσταση και τους φίλους του Απόλλωνα να πετούν νερό στο διαιτητή Κουρέτα. Διαβάστε αναλυτικά στη δεύτερη φωτό, πάνω, τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-6

Οκτάλεπτα: 2-0, 0-1, 2-3, 1-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ, Αλαμάνος 1, Γραμματικός, Μοσκόφ 1, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος, Καρούντζος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης, Μπαμπανίκας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Παπανικολάου, Ποντικέας, Κουρούβανης 1, Παπάζογλου, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής