ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης το πρώτο βήμα, 10-7 τον Παναθηναϊκό

  09.05.2012 20:10       1273

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε το προβάδισμα με 1-0 στις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό στη δικιά τους σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση. Οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ επιβλήθηκαν με 10-7 των πρασίνων στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκαναν το πρώτο βήμα και χρειάζονται μια ακόμα νίκη, είτε την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ ειτε την Κυριακή στην έδρα τους, για να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο οκτάλεπτο του σημερινού ματς, αλλά ο ΝΟΒ ανέκαμψε, το παιχνίδι πήγαινε στην ισορροπία μέχρι και το τρίτο οκτάλεπτο, αλλά οι "μπέμπηδες" με δυνατή αντεπίθεση στο τελευταίο οκτάλεπτο πήραν τη σπουδαία νίκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 10-7

(2-3, 3-1, 1-1, 4-2)

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος):Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 2, Κατσαούνης, Γούνας 2, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος 2, Λουιζίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 2, Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης Αβ., Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 1, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Παπαδημητρακόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ (αρχείου) ο Γούνας που πέτυχε 2 γκολ για τον ΝΟΒ