ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης υπέταξε, 13-8, τον Παναθηναϊκό και φεύγει για Βαρκελώνη (pics)

  05.03.2024 19:21       2411

Έκανε το “2 στα 2” ο ΝΟ Βουλιαγμένης στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Λαιμού επιβλήθηκε με 13-8 στην έδρα της, επί του αξιόμαχου Παναθηναϊκού, το βράδυ της Τρίτης (5/3), για τη 2η αγωνιστική του G1, έφτασε στους 45 βαθμούς και παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς ετοιμάζεται πλέον για το ταξίδι στη Βαρκελώνη, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του Euro Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Παρασκευή 8/3).

Οι πράσινοι, από την πλευρά τους, παρέμειναν στους 26 βαθμούς και υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στην Β’ φάση, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο.

Με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, οι “σύγχρονοι μπέμπηδες” του ΝΟΒ πήραν από νωρίς το πάνω χέρι στον αγώνα και παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός το πάλεψε -και μείωσε στο ένα γκολ στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, 7-6-, έφτασαν στη νίκη και με διαφορά στο φινάλε (13-8).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 13-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 2-3, 5-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Σπάχιτς 3, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ Ντ. 1,  Καστρινάκης 1, Καπότσης, Κουρούβανης 2, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σαπουνάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου, Νικολαΐδης Γ. 1, Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής