ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΝΟ Χανίων προκρίθηκε, 13-11 τον ΝΟ Χίου στην Κρήτη

  06.11.2019 18:13       300

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε έντονα φορτισμένη και συγκινησιακή ατμόσφαιρα, λόγω του αδόκητου χαμού του διεθνή τερματοφύλακα της ομάδας της Χίου Αδαμάντιου Μαντή, ο ΝΟ Χανίων νίκησε στην έδρα του τον ΝΟ Χίου Astra Airlines με 13-11 και προκρίθηκε στη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας από τη συνέχεια το συγκρότημα του νησιού της μαστίχας.

Οι άνθρωποι του ΝΟ Χανίων παρέδωσαν ανθοδέσμη στους παίκτες της Χίου και τους συλλυπήθηκαν για την απώλεια του συμπαίκτη τους, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου πολίστα (όπως και σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου). Στη σύνθεση του ΝΟ Χίου (που κατέβηκε στα Χανιά με δέκα παίκτες), εξάλλου, δεν υπήρχε Νο 1 στο συγκεκριμένο ματς, αλλά μόνο το Νο 13 για τον τερματοφύλακα της ομάδας Ι. Καρακούρο.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, αλλά οι παίκτες του Μαχαίρα έκαναν τη διαφορά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και έφτασαν στη νίκη.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines 13-11

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 2-2, 4-3.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Μανιουδάκης 1, Νάστραν, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Βολτυράκης 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Τριποδάκης, Φωκάς.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Μιμίδης Στ., Μιμίδης Μιχ. 1, Μπερτόλης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 5, Κανδιόγλου 1, Κουρλιάφτης 2, Ντούλος, Καρακούρος, Γκίλλας 1.

Διαιτητές: Γερόλιμος, Καζούλης

Αλυτάχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής