ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι 7-5 τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά

  25.04.2012 20:22       899

Σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 7-5 για την 20η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με πολύ καλή άμυνα και οι δυο ομάδες και τους δυο τερματοφύλακες (Δεληγιάννης και Ρέππας) σε μεγάλη μέρα κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα το σκορ. Ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή ένα μικρό προβάδισμα (ένα ή, δύο γκολ), αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Νικήτα Κόχειλα σε 5-5 στο 3.12 πριν τη λήξη. Ο Μπλάνης, όμως, έκανε το 6-5 για τους «ερυθρόλευκους» στο 2.39 και ο κορυφαίος των γηπεδούχων Μουρίκης σφράγισε τη νίκη. Στη συνέχεια ο Δεληγιάννης έκανε διπλή απόκρουση σε τετ α τετ Αφρουδάκη Γ. και Τσόκα.

Ο Ολυμπιακός είχε 2/7 παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 2 φουνταριστό, 2 περιφέρεια. Ο Παναθηναϊκός είχε 2/4 π.π., 2/3 κόντρα, 1 φουνταριστό.    

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-5

(1-0, 1-1, 2-2, 3-2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης 1, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης Ι. 1 (πέν.), Δερβίσης, Μπλάνης 2, Κόλιανιν, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Κατρουντζανάκης, Σχίζας 1, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Παρασκευόπουλος, Στελλάτος, Κόχειλας Ι., Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης Μ., Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Φαναριώτογλου, Δερμιτζάκης Χρ., Τσόκας 1, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Στη ΦΩΤΟ ο Μουρίκης (δεξιά) πανηγυρίζει μαζί με τον Σχίζα τη σημερινή νίκη του Ολυμπιακού επί του αιωνίου αντιπάλου

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής