ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Ολυμπιακός στον τελικό των πλέι οφ, 12-9 τον ΝΟ Χίου

  13.05.2012 17:56       1400

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στη σειρά των τελικών, με μειονέκτημα έδρας, κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Οι "ερυθρόλευκοι" επιβλήθηκαν με 12-9 του ΝΟ Χίου στον σημερινό τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ στο κολυμβητήριο του Πειραιά, έκαναν το 2-1 στις νίκες και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι, με τη θερμή συμπαράσταση των πολυάριθμων φίλων τους που κατέκλυσαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου "Πέτρος Καπαγέρωφ", άρχισαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 12-9

(2-2, 3-1, 3-2, 4-4)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης 3, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης Ι. 3, Δερβίσης, Μπλάνης 2, Κόλιανιν 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Κατρουτζανάκης, Σχίζας, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης 3, Σκαπινάκης, Κατσουλάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 3, Κανδιόγλου, Ντόσκας 1, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ. 1, Βλοντάκης, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Βοργιάς, Βιτέλας 1.

Διαιτητές: Μοίραλης, Σταυρίδης

Αλυτάρχες: Πέτρος Εγωγιάννης, Τάσος Πολυζωγόπουλος

H σειρά των τελικών των πλέι οφ ανάμεσα σε ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακό διεξάγεται 23, 26, 30 Μαϊου, 1 και 3 Ιουνίου με το πλεονέκτημα έδρας να έχουν οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ. Τον τίτλο κατακτά η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες. Σε ότι αφορά τη σειρά των μικρών τελικών (για 3η – 4η θέση) ανάμεσα στον ΝΟ Χίου και τον Παναθηναϊκό είναι 23, 26 και 30 Μαϊου, το πλεονέκτημα έδρας έχει η ομάδα της μαστίχας και χρειάζονται 2 νίκες.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ ο Δημήτρης Μάζης πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ που πέτυχε