ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών χορηγός της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών

  24.11.2023 14:43       872

 

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανακοινώνουν με χαρά την χορηγική τους συνεργασία για την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών, προσδοκώντας ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την προώθηση της υγείας και της ευεξίας στον αθλητικό χώρο.

 Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα είναι ο αποκλειστικός χορηγός ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών για την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη και υποστήριξη στους αθλητές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας ενόψει των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων του 2024 με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984 και όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός στη διαρκή του δέσμευση να βρίσκεται «πάντα ένα βήμα μπροστά», προσφέροντας κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

 Σήμερα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διαθέτει 6 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το Ιατρικό Περιστερίου, το Ιατρικό Δάφνης και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών επενδύει σταθερά στην επιστημονική πρωτοπορία και την τεχνολογία αιχμής, με σκοπό να ανεβάζει διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και αποτελεί για την Κολυμβητική Ομοσπονδία ιδιαίτερη χαρά και τιμή η έναρξη αυτής της συνεργασίας.

 (Σχετικό Δελτίο Τύπου του Χορηγού)