ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ μιλάει για την εθνική γυναικών

  06.04.2012 14:51       841

Τη φιλοξενία της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών απολαμβάνει η αντίστοιχη των ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το προολυμπιακό τουρνουά η ομάδα του Γιώργου Μορφέση προπονείται από κοινού με τις Αμερικανίδες ώστε να είναι έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα παραχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής των ΗΠΑ Αντάμ Κρικόριαν και αναφέρθηκε στην εθνική μας ομάδα και στις πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου:

«Η εθνική Ελλάδος είναι μία εκπληκτική ομάδα. Έχει κορυφαίες παίκτριες οι οποίες συνιστούν ένα πολύ καλό σύνολο. Η προετοιμασία μαζί τους θα μας βοηθήσει πολύ».

Ερωτώμενος για την καλύτερη παίκτρια που διαθέτουμε, αν και δυσκολεύτηκε πολύ, απάντησε: «Η πιο καλή παίκτρια είναι η Ασημάκη. Βέβαια, τη βοηθάει ολόκληρο το σύνολο το οποίο είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Χωρίς αυτό δε θα μπορούσε να αναδειχθεί τόσο εύκολα».

Τέλος, έκανε την, αν μη τι άλλο, αισιόδοξη πρόβλεψη του για την πορεία των κοριτσιών μας στη διοργάνωση: «Είναι δύσκολο σε τέτοια τουρνουά να πούμε ποια είναι τα φαβορί για την πρόκριση. Όμως θεωρώ πως η Ελλάδα θα είναι μία από τις ομάδες που θα βρίσκονται στους Ολυμπιακούς αγώνες το καλοκαίρι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος