ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Ο Παναθηναϊκός 9-7, έκανε το «διπλό» στην έδρα του Υδραϊκού και είναι μόνος 5ος

  13.04.2024 20:42       1254

Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του ο Παναθηναϊκός στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζή πήρε ακόμα μια σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα του Υδραϊκού με 9-7, για την 7η αγωνιστική του G1 και βρίσκεται πλέον μόνος στην 5η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, έναντι 34 του ΠΑΟΚ Domus Ergo, τον οποίο θα υποδεχθεί την Τετάρτη (17/4) στο Γουδή, για την τελευταία αγωνιστική.

Ο Υδραϊκός, που έμεινε στην 8η και τελευταία θέση του G1, έκανε ακόμη μια αξιοπρεπή εμφάνιση και μάλιστα ισοφάρισε το παιχνίδι σε 6-6, 3:19 πριν το φινάλε με τον Λιαπάκη. Οι Παπανικολάου και Μπραΐμης ωστόσο είχαν την απάντηση και έβαλαν μπροστά τον Παναθηναϊκό με 6-9 μέσα σε λίγα λεπτά, με το «τριφύλλι» να πραγματοποιεί ένα «ξέσπασμα», σφράγιζοντας ουσιαστικά τη νίκη πριν το τελικό 7-9 από τον Λιαπάκη που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Υδραϊκού με τρία γκολ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-1, 3-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάτα, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 3, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 3, Νικολαΐδης, Στίβενσον 3, Μπραΐμης 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Βασιλείου Κ.

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής