ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Γ2 ΦΑΣΗ / ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Ο Παναθηναϊκός το πρώτο βήμα, 5-3 τον ΝΟ Χίου στο Γουδή

  05.05.2022 21:22       1008

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια υπερπολύτιμη νίκη την πιο κατάλληλη στιγμή, το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στην έδρα του, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή. Οι πράσινοι του Μιχάλη Λαζαρίδη επιβλήθηκαν με 5-3 επί του ΝΟ Χίου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (Γ2 φάση), έκαναν το 1-0 νίκες στη σειρά και πήραν προβάδισμα στην υπόθεση - σωτηρία από την πρώτη φάση των πλέι άουτ και στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την υψηλότερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε ένα ματς με κλειστές άμυνες, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά ενός γκολ, που αύξησε στα δύο στο φινάλε.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (7/5), στις 18.30, στην τυπική έδρα του ΝΟ Χίου στο Παλαιό Φάληρο (το Ιωνικό κολυμβητήριο είναι κλειστό). Αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, αυτός θα γίνει τη Δευτέρα (9/5, 20.00) στο Γουδή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 5-3

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-0, 2-3, 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Σιαμάς Χρ., Παπαδημητρίου, Ξενάκης 2, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 1, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Ζερβουδάκης, Παπαβασιλείου, Βασιλάκης, Δευτεραίος, Ζαχόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 1, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Κόλλιας, Καλαργυρός, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής