ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Με ξέσπασμα στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος, 15-9 τον ΝΟ Χίου

  02.11.2022 15:47       792

Ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε για τρία οκτάλεπτα απέναντι στον ΝΟ Χίου, αλλά τελικά επικράτησε με 15-9, στον αγώνα που έγινε στην Ηλιούπολη, με τυπικά εδρούχο την ομάδα της μαστίχας (λόγω των προβλημάτων στο Ιωνικό κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και συγκεκριμένα για τον Α' Όμιλο της Α' φάσης.

Έτσι οι κυανέρυθροι της Νέας Σμύρνης πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν το πετυχημένο σερί, λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την ουγγρική Όρβοσι (Σάββατο 5/11), που θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν τις όποιες λίγες πιθανότητε έχουν για ανατροπή και πρόκριση.

Οι Χιώτες έβαλαν δύσκολα στο φαβορί και κατάφεραν με την πολύ καλή άμυνα να μετατρέψουν το ματς σε ντέρμπι μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, όπου το σκορ ήταν ισόπαλο 6-6. Στην τελευταία περίοδο, όμως, οι παίκτες του Κώστα Δήμου βρήκαν λύσεις και με καταιγιστικό ρυθμό και επιθετικό πλουραλισμό έφτασαν στο τελικό 15-9.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-15

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 0-2, 3-9.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς, Γιατσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 1, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 3, Βέκκος 3, Γαβαλάς, Γιαννάρας, Αμπαζής. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ 2, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Μπαγιούμη. 

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Θωμάς

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής