ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Πανιώνιος υπέταξε τον ελλιπή ΓΣ Περιστερίου 9-6 κι έκανε το «2 στα 2»

  09.10.2021 21:18       843

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Πανιώνιος και μάλιστα πολύ σημαντική. Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου υπέταξαν τον ΓΣ Περιστερίου και επιβλήθηκαν με 9-6 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης, το βράδυ του Σαββάτου (9/10) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Το Περιστέρι του Κώστα Λούδη αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις, καθώς ήταν εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Καραμπέτσος, ο Αγκόρτσας και ο Ούγγρος Φάρκας. Ο Πανιώνιος, με καλή άμυνα και ηγέτη και σκόρερ τον Μοσκόφ (4 γκολ), έφτασε στη δίκαιη επικράτηση.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «στο 0.06 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου ο Νίκος Κοπελιάδης του Πανιωνίου είδε κόκκινη κάρτα για βιαιοπραγία (γροθιά στο πρόσωπο αντιπάλου)» και το Περιστέρι κέρδισε πέναλτι και 4 λεπτά με παίκτη παραπάνω με το σκορ στο 7-5, ο Γερακούδης ευστόχησε και μείωσε 7-6, αλλά αυτή η εξέλιξη δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-2, 2-2, 2-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραϊμης 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 4, Δήμου Δ. 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 2, Μαστρογιαννάκος, Παπασηφάκης, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Κυριαζής, Χωματάς.

Διαιτητές: Μπιράκης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής