ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Ο ΠΑΟΚ DOMUS ERGO διέκοψε το σερί του Απόλλωνα Σμύρνης, 11-10 στη Θεσσαλονίκη

  23.11.2022 16:39       561

Μια μεγάλη νίκη στην έδρα του πέτυχε ο ΠAOK DOMUS ERGO, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 11-10 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, σε ένα ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και διέκοψε το νικηφόρο σερί του αντπάλου του και το απόλυτο που είχε μέχρι πριν από το ματς.

Συγκλονιστική εξέλιξη με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ είχε ο αγώνας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0, αλλά οι Θεσσαλονικείς του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου επανήλθαν και πέρασαν με 5-4, όμως η "ελαφρά ταξιαρχία" ξαναπέρασε μπροσά με 7-5.Οι γηπεδούχοι έκαναν στη συνέχεια τη μεγάλη τους αντεπίθεση, προηγήθηκαν και με 11-8 και στο τέλος άντεξαν στην πίεση των παικτών του Νίκου Δεληγιάννη, που μείωσαν στο τελικό 11-10 (είχαν ευκαιρία ισοφάρισης οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε, αλλά την έχασαν).

Έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 15 βαθμούς στη βαθμολογία του Β’ Όμίλου του πρωταθλήματος, μετά από 9 παιχνίδια, ενώ για την ελαφρά ταξιαρχία ήταν η πρώτη ήττα της στη φετινή σεζόν που έμεινε στους 21 και έχει έναν αγώνα λιγότερο (αυτόν με τον ΝΟΒ τον ΝΟΒ, με τον οποίο ισοβαθμεί και ο οποίος παίζει λίγο αργότερα για την 9η αγωνιστική).

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-10

Οκτάλεπτα: 1-3, 4-1, 4-4, 2-2.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Λασκαρίδης, Σάλεχ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραϊμης 1, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 3, Μυρίλος, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Διαιτητές: Μοίραλης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Σιώης Πολυζώης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής