ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, κοντά στην Εθνική ομάδα Γυναικών

  14.06.2024 11:25       695

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Ο κ.Γιαννόπουλος, στη σύντομη ομιλία του στις διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο, ευχήθηκε πρώτα από όλα να έχουν υγεία, και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλο αυτό το μακρύ διάστημα της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Παρόντες ήταν ακόμα, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ και έφορος υδατοσφαίρισης, Εύη Μωραϊτίδου και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Μαργιούκλας

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου έχει καλέσει τις: Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ευαγγελία Καρύτσα, Διονυσία Κουρέτα, Ελευθερία Φουντωτού, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου, Ελένη Σωτηρέλη, Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη.

Από αύριο 16/6 έως και τις 20 Ιουνίου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει κοινή προετοιμασία με την εθνική ομάδα του Καναδά στο ΟΑΚΑ από τις 24-27 Ιουνίου, ενώ 28-30/6 θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα ένα δυνατό τουρνουά με τη συμμετοχή και των Εθνικών ομάδων Καναδά, Γαλλίας, Ουγγαρίας και Αυστραλίας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος